wireless
 

WIRELESS és el sistema de Xarxa que, mitjançant ones, permet la comunicació entre ordinadors, en un determinat ràdio d’acció sense necessitat d’utilitzar cables. Aquesta facilitat de comunicació possibilita que qualsevol usuari pugui connectar-se mitjançant aquest tipus de xarxes "lliures", fins i tot estant lluny del terminal de connexió a Internet

Els seus Principals avantatges són:
MOBILITAT: ideal per a clubs, càmpings, hotels, etc, on els clients podrà connectar-se des de qualsevol llioc dintre del ràdio de la superfície coberta.
FACIL INSTAL·LACIONS: atès que no requereix d’estesa de cables.
IDEAL PER A USUARIS TEMPORALS: persones lluny de les seves oficines o llars, que necessiten estar connectats a Internet.


Característiques Tècniques:
La velocitat de transferència és de 11mbps, encara que els últims estàndards permeten fins a 54 mbps. depenent de la distància i certs factors externs. La tecnologia que utilitzem en Delfynet pot travessar murs qualsevol tipus d’obstacles, assolint una excel·lent taxa de transferència.
Per a utilitzar aquest servei, l’usuari ha de disposar d’un ordinador, Palm o qualsevol altre dispositiu Wireless. Aquest tipus de tecnologies ja estan disponibles en tots els ordinadors i telefonia mòbil del mercat.


Delfynet té un únic objectiu: CONNECTAR AL MÓN, EVITANT CABLES
Espanya: +34 90 28 89 645