wireless
 

WIRELESS (draadloos) is een systeem van een Netwerk dat, door middel van golven, de communicatie tussen verschillende computers in een bepaalde zone tot stand kan brengen, zonder enig gebruik van kabels.
Deze gebruiksvriendelijke communicatie laat deze faciliteit toe aan de gebruiker die gekoppeld zijn aan “vrije netwerken”.

Deze voornaamste voordelen zijn:
MOBILITEIT: ideaal in clubs, campings, hotels, enz., waar de klanten kunnen aangesloten blijven overal in deze sector, daar zij beveiligd zijn door onze server.
GEMAKKELIJKE INSTALLATIE: gebruik van kabels overbodig.
IDÉAAL VOOR DE TIJDELIJKE GEBRUIKERS: personen ver van huis en bureel, die moeten aangesloten zijn met het internet.

Technische kenmerkens:
De snelheid van de overdracht tussen de computer en de antenne is 11mbps, de nieuwe normen staan al 300mbps toe: volgens de afstand en de verschillende en externe factoren. De technologie gebruikt door delfyNET Belgium bvba staat deze hele hoge percentages van gegevensoverdracht toe, zelfs in bepaalde vijandige omgevingen radio golven.
Om gebruik te maken van deze dienst, moet de gebruiker over een computer beschikken. of andere draadloze communicatie. Dit type van technologie is reeds aanwezig in alle nieuwe computers, en in een groot aantal mobile telefoons, die reeds worden aangeboden.

delfyNET Belgium bvba heeft één enkele doelstelling: HET VERBINDEN VAN HEEL DE WERELD EN HET OVERBODIG MAKEN VAN KABELS